Dinosaurierbilder mit Namen - 5 coole Arten und Dino Google, die heute leben

Përbindëshat e mëdhenj si hardhuca bredhin planetin tonë dhe i sillnin terror kujtdo që ekzistonte në atë kohë. Ata nuk janë më, por njerëzimi vazhdon të zbulojë fakte përmes kockave të mbetura prej tyre. Për shembull, ne e dimë se si dukeshin (do të shihni disa foto të lezetshme të dinos në këtë artikull).

5 llojet kryesore të dinosaurëve në foto me emra

Përgatituni të mësoni më shumë rreth disa kafshëve të mëdha! Si dhe një dixhitale qesharake që do të jetë e lumtur të luajë me ju.

Carnotaurus

5 llojet kryesore të dinosaurëve në fotot me emra - Carnotaurus

Nëse përktheni emrin e plotë të species, do të merrni një "dem që ha mish". Ekziston vetëm një skelet i plotë i gjetur nga shkencëtarët. Ata arritën t'i përdorin ato për të krijuar një model të këtij përbindëshi.

Shikoni foton e dinos më lart. Duket disi si një T-rex, por me 2 brirë në kokë. Por nëse takoheshin në një luftë, T-rex do të fitonte: është rreth 5 tonë më i madh.

Provo këto foto me ngjyra të dinosaurëve

Provo këto fotografi me ngjyrosje të dinosaurëve (shtypja është e disponueshme).

Gallimimus

5 llojet kryesore të dinosaurëve në foto me emra - Gallimimus

A ju duket e njohur kjo foto e lezetshme e dinosaurëve? 2 këmbë të forta, një qafë të gjatë… Shtoni disa pupla dhe një sqep dhe do të merrni një struc modern!

Bisha është pak më e madhe: 3 herë më e gjatë se njeriu. Ishte pothuajse e pamundur t'i kapje, me shpejtësinë e tyre prej rreth 80 km/orë. Krijesa nuk ishte grabitqare: hante fruta, hardhuca, vezë, etj.

Provoni këtë dinozaurët e mbrojtësve të ekranit të telefonit nëse dëshironi sfonde interesante për telefonin tuaj inteligjent. Ndoshta ju do të gjeni disa specie Gallimimus atje.

Provo këto foto me ngjyra të dinosaurëve

Provo këto fotografi me ngjyrosje të dinosaurëve (shtypja është e disponueshme).

Velociraptor

5 llojet kryesore të dinosaurëve në foto me emra - Velociraptor
Nga të gjitha fotot e dinos, ky variant blu është ndoshta më i popullarizuari. Gjithçka falë Jurassic World. Ata jetonin në tufa dhe gjuanin së bashku.

Ndryshe nga krijesat e tjera, ata kishin trurin më të zhvilluar. Gjë që i bëri ata gjuetarë të zgjuar!

Provo fotot me ngjyrosje të dinosaurëve (shtypja është e disponueshme)

Provo këto fotografi me ngjyrosje të dinosaurëve (shtypja është e disponueshme).

Triceratops

5 llojet kryesore të dinosaurëve në fotografi me emra - Triceratops
Të gjithë i njohin këto bisha të mëdha me një kafkë që është një e treta e trupit të tyre! Vizatimi i dinosaurëve sipër nuk tregon se sa i madh ishte.

Gjatësia e saj ishte rreth 9 metra, ndërsa pesha e saj ishte 5 ton.

Stygimoloch

5 llojet kryesore të dinosaurëve në foto me emra - Stygimoloch

Fotot e dinosaurëve shfaqin Stygimoloch si një krijesë të vogël. Ajo ka një kurorë me brirë në kokë. Nuk dihet shumë për ta. Ata kishin përmasat e një njeriu të rritur dhe peshonin rreth 80 kg.

Disa shkencëtarë argumentojnë se këta përbindësha të vegjël ishin thjesht të mitur të një specie tjetër.

Imazhet e dinosaurëve

Gjeni disa shembuj të bukur të sfondit të dinosaurëve në këtë faqe interneti.

T-Rex Dino popullor i kohës sonë

T-Rex Google Dino popullore

Por kafshët e mësipërme janë të gjitha në të kaluarën. Nuk ka asnjë shans për t'i parë ato duke bredhur nëpër pyje dhe rrugë. Megjithatë, ka një që jeton edhe sot, por në një format dixhital. Njihuni me Google Dinosaur (foto më lart), një nga personazhet më të njohur për të luajtur!

Grabitqari u krijua nga një Ekipi i Chrome në 2014. Ai argëtoi përdoruesit që humbën lidhjen e tyre me internetin. Por loja u bë jashtëzakonisht e popullarizuar: shumë aktivizuan modalitetin "Aeroplan" vetëm për të shijuar sfidën! Për fat të mirë, nuk kërkohet më.

Nëse doni ta provoni, shkruani chrome://dino në shfletuesin tuaj Chrome. Ose gjeni një alternativë në faqet e internetit të lojërave.

Sa i përket lojës, do të shihni se sa e thjeshtë është. Thjesht prekni Hapësirën kur pengesat afrohen. Krijesa do të vrapojë vetë. Por mos prisni që sfida të jetë e lehtë: sa më shumë të duroni, aq më e vështirë bëhet.

Ky T-rex legjendar gjithashtu frymëzon shumë shaka. Ndiqni lidhjen për të shijuar një meme gazmore të dinosaurëve.

Shiko fotografitë e dinosaurëve të tjerë për fëmijë në Pinterest. Shkarkoni ato në telefonin ose kompjuterin tuaj dhe ndajini me miqtë dinosaurët tuaj të rinj të mbrojtësit të ekranit!

Përmbledhje

Emrat e dinosaurëve me fotografi për fëmijë dhe informacione të dobishme do të argëtojnë fansat e këtyre krijesave të lashta. Si dhe frymëzojini ata të mësojnë më shumë për bishat! Dhe nëse keni mbaruar së lexuari histori rreth tyre, zhyteni në lojën online.

Kontrolloni T-Rex miqësor dhe ndihmojeni të kapërcejë pengesa të pafundme. Shkarkimi i titullit të dinosaurëve nuk kërkohet: shijoni sfidën direkt përmes shfletuesit tuaj.

Google Chrome Dino në imazhe