Klikoni butonin e majtë të miut për të filluar lojën Dinosaur

Klikoni butonin e majtë të miut për të filluar lojën Dinosaur T-Rex Runner

 

Klikoni butonin e majtë të miut për të filluar lojën Dinosaur T-Rex Runner.

Nëse hyni në faqe nga telefoni ose tableti juaj, thjesht shtypni gishtin në ekranin e lojës ose prekni dinosaurin.

Hidheni lart dinosaurin duke përdorur butonin e majtë të miut.

Çfarë është loja e Dinosaur Game?

Lojë Dinosaur T-Rex Runner - kjo është një lojë tërheqëse Dino e disponueshme për të gjithë. Këtu T-Rex i vogël vrapon përgjatë shkretëtirës, ​​shmang pengesat e ndryshme dhe mbledh pikë.

Arkada është relativisht e pa sofistikuar. Ai bazohet në një zonë me kaktus, pterodaktilë fluturues dhe gurë në tokë. Ekziston gjithashtu një numërues rezultatesh mbi Dino që ju nxit të vazhdoni të luani. Sa më shumë pengesa të shmangë me sukses një lojtar, aq më komplekse hapen nivele. Përveç kësaj, ka një veçori specifike në këtë vrapues. Në momente të caktuara përmbys ngjyrat. Përveçse e bën procesin më të larmishëm, ai gjithashtu mund të shpërqendrojë një lojtar. Kini kujdes të mos e humbni fokusin në një pikë të tillë. Përndryshe loja përfundon.

Si të përdoret T-Rex Dinosaur runner

Drejtimi i lojës Dinosaur T-Rex në internet është vërtet i lehtë. Thjesht duhet të përdorni disa çelësa. Për të filluar, shtypni butonin Hapësirë. Do ta bëjë T Rex të vrapojë dhe ngadalë të fitojë shpejtësi. Sa herë që një kaktus shfaqet përpara Dinos, përdorni përsëri butonin e majtë të miut ose Space për të kapërcyer mbi të. Gjithashtu, mund të shtypni shigjetën lart në tastierë, do të sjellë të njëjtin rezultat.

Përveç kaktuseve, loja përmban një lloj tjetër pengese që janë pterodaktilët. Ata fluturojnë mbi kokën e Dinos, kështu që është më mirë të zhyteni para tyre. Përdorni shigjetën poshtë për ta bërë kafshën tuaj të përkulet dhe të shmangni me sukses dinosaurët fluturues.

Për përdoruesit e smartfonëve dhe tabletëve pa internet, Dino është edhe më i lehtë për t'u menaxhuar. Loja fillon pasi të prekni ekranin. I njëjti veprim bën që mishngrënësi të kërcejë.

Nëse një veprim i nevojshëm nuk ndërmerret në momentin e duhur, ju përplaseni me një pengesë. Dhe loja ka mbaruar. Prandaj, është shumë e rëndësishme të aplikoni të gjithë përqendrimin dhe shkathtësinë që keni. Përveç kësaj, shpejtësia rritet vazhdimisht, kështu që niveli i vështirësisë rritet me kalimin e kohës. Megjithatë, nëse praktikoni rregullisht, do të jetë më e lehtë me kalimin e kohës. Thjesht kushtojini kësaj loje çdo ditë pak kohë. Siç e kemi përmendur tashmë, Dinosauri Pa Internet nuk kërkon që ju të jeni jashtë linje. Prandaj, është në dispozicion për të luajtur në çdo moment gjatë ditës.

Megjithëse është e mundur të arrish rezultate të shkëlqyera me Dino, përfundimi i lojës nuk është një opsion. Zhvilluesit e bënë qëllimisht tepër të vështirë, kështu që një qenie njerëzore nuk është në gjendje të fitojë. Gjithçka fillon mjaft ngadalë, dhe ju mund të mendoni se mund ta arrini deri në fund. Sidoqoftë, në një moment të caktuar, vrapuesi zhvillon shpejtësi jashtëzakonisht të lartë dhe lojtari humbet. Nuk ka rëndësi nëse përdorni tastierën ose prekni ekranin, loja nuk lë asnjë shans. Edhe robotët specialë, të cilët u mësuan ta luanin, nuk kanë përfunduar kurrë.

Këshilla për lojë më të mirë

Lojë Dinosaur T-Rex Runner

Ekziston një truk që të gjithë mund ta përdorin kur luajnë T-Rex Dino në pajisjen e tyre. Normalisht, ne shohim një dinosaur që lëviz përgjatë shkretëtirës. Por është më efikase të imagjinohet se kafsha në të vërtetë nuk lëviz. Në vend të kësaj, objektet përreth lëvizin drejt tij. Ndërkohë Dino qëndron gjatë gjithë kohës në një vend. Pasi të keni arritur këtë truk mendor, niveli juaj i kontrollit supozohet të rritet. Kjo ka të bëjë me mënyrën se si e perceptoni procesin.

Përveç kësaj, ju rekomandojmë që të luani të paktën 5 minuta çdo ditë. Në këtë mënyrë aftësitë tuaja mund të rriten më shpejt. Reagimi i mirë do të bëhet një zakon automatik që mund të ndihmojë në vendosjen e një rekord të ri.

Variantet e lojës me dinosaur

Dinosaur variacionet e lojës

Po kërkoni diçka që të kujton Trex-in dhe lojërat që janë të ngjashme me atë? Ka plot alternativa atje. Për shembull, Lojërat Google Dino ofrojnë një larmi vrapuesish. Disa prej tyre na kujtojnë qartë origjinalin. Ndërsa të tjerët kanë më shumë detaje të ndryshuara.

Nëse dëshironi të provoni sprite të ndryshme me të njëjtin mjedis, këtu janë opsionet. Disa "lojëra T rex" zëvendësojnë dinozaurin me Mario, Batman, Naruto, etj. Ekziston edhe një variant i lojës Squid!

Megjithatë, të gjitha ato lojëra Dino pak të alternuara u mungon një pikë e rëndësishme. Ata ose kërkojnë një lidhje rrjeti ose shkarkim paraprak. Në rast se nuk ka internet, lojërat si këto janë të padobishme. Dhe dinozauri i vogël origjinal do të jetë i vetmi që do t'ju shpërqendrojë. Kjo është arsyeja pse ajo spikat mes të gjithë konkurrentëve.

Përfundim

Loja Dinosaur Runner - është gjithmonë në pajisjen tuaj gati për të vrapuar përgjatë shkretëtirës dhe për të ofruar pak argëtim. Ju mund ta përdorni këtë aktivitet ndërsa prisni në stacionin e autobusit ose duke hipur në metro.

Dino Game është një mënyrë e përshtatshme për t'u argëtuar gjatë një pushimi kafeje. Ai siguron atë dozë thelbësore të endorfinës që të gjithë kemi nevojë dëshpërimisht në botën moderne. Në të njëjtën kohë, vrapuesi zhvillon aftësinë e dikujt për t'u fokusuar në objekt. Kjo është një aftësi e dobishme që mund ta zbatoni në të gjitha aspektet e jetës. Për të përfunduar, ju mund të kombinoni argëtimin dhe rritjen e kapaciteteve mendore në këtë lojë të mahnitshme.

FAQ rreth lojës Dinosaur T-Rex Runner

1A mund të luaj lojën Dinosaur?
Çdokush mund ta luajë atë në çdo pajisje. Pavarësisht nëse përdorni një smartphone ose kompjuter personal, loja Dino është lehtësisht e disponueshme. Për më tepër, është pa pagesë dhe nuk kërkon ndonjë shkarkim. Më në fund, as nuk duhet të instaloni shfletuesin e uebit Chrome për të nisur programin T-Rex. Thjesht kërkoni në google lojën me emrin e saj dhe ndiqni lidhjet për të hyrë në arcade.
2A ka një fund loja e dinosaurëve?
Vrapuesi i Dinosaur T-Rex ka një fund. Sidoqoftë, askush nuk e ka arritur ndonjëherë deri më tani, duke përfshirë rrjetet nervore. Ideja e zhvilluesve ishte që loja të fitonte shpejtësi mbi nivelet. Pra, përfundimisht, bëhet aq i shpejtë sa dinozauri nuk mund të kërcejë në kohën e duhur. Dhe nuk arrin të shmangë pengesat me një ritëm kaq të jashtëzakonshëm.
3Si të parandaloni hakerimin e Dino Game?
Nëse nuk doni ta hakoni, mos përdorni kode mashtrimi. Ka një sërë komandash të konsolës që e bëjnë dinozaurin të pathyeshëm, kërcejnë më lart, etj. Me ndihmën e tyre, ju gjithashtu mund ta bëni lojën të shfaqë rezultatet që dëshironi. Sidoqoftë, hakimi shpejt e bën njeriun të humbasë çdo interes për këtë proces. Për këtë arsye, ne nuk e rekomandojmë përdorimin e tyre, të paktën në fillim.
4Si mashtroni në vrapuesin e dinosaurëve?
Për të mashtruar, hapni konsolën së pari. Për këtë, shtypni butonin e djathtë të miut diku në faqe dhe zgjidhni "Inspect". Dritarja e zhvilluesve do të shfaqet. Tjetra, zgjidhni skedën që thotë "Console". Tani mund të futni çdo kod mashtrimi që gjendet në internet për vrapuesin T-Rex. Pasi të jetë aty, shtypni "Enter". Komanda e shkruar do të ekzekutohet menjëherë.