Luaj dino Rio Rex lojë online

 

Bëhuni gati për një udhëtim të egër dhe shkatërrues ndërsa zhyteni në botën e Dino Rio Rex, një lojë emocionuese aksioni që do të sjellë kaos dhe çrregullim në qytetin e gjallë të Rio de Janeiro. Bashkohuni me dinosaurin e egër. Rex ndërsa shkon në një tërbim nëpër rrugët e qytetit, duke lënë një gjurmë shkatërrimi pas tij.

Lojë dhe objektivat e Dino Rio Rex

Lojë dhe objektivat e Dino Rio Rex

Dinosauri Rex ju çon në një aventurë shkatërruese nëpër qytete dhe qyteza të ndryshme në Brazil. Qëllimi juaj është të bëni kërdi dhe shkatërrim duke gllabëruar njerëzit, duke shkatërruar ndërtesa dhe duke i vënë flakën botës. Çdo nivel ofron një mjedis unik, duke ju detyruar të lundroni në qytete me Dino Rex, duke lëshuar frymën e tij të tmerrshme të zjarrit dhe duke marrë sende të ndezshme për të rritur shkatërrimin.

Dinosauri Rex ju çon në një aventurë shkatërruese nëpër qytete dhe qyteza të ndryshme në Brazil

Lëshojeni zjarrin e Dinozaurit Rex

Dino Rex posedon një frymë shkatërruese zjarri, e aftë të përvëlojë gjithçka në rrugën e tij. Mblidhni fuçi dhe arka të ndezshme për të nxitur tërbimin e tij të zjarrtë. Lëshoni frymën e zjarrit të dinosaurëve për të djegur njerëzit, ndërtesat dhe makinat, duke lënë një gjurmë shkatërrimi pas tij. Megjithatë, fryma e zjarrit ka një kohëzgjatje të kufizuar, prandaj përdorni atë në mënyrë strategjike për të maksimizuar efektin e saj.

Lëshoni frymën e zjarrtë të Dinozaurit Rex

Veçoritë dhe kontrollet e lojës

  • Luani si dinosauri i keq Rex dhe bëni kërdi në të gjithë Rio de Zhaneiron.
  • Plotësoni 16 nivele sfiduese, secili ofron një mjedis unik.
  • Lëshoni frymën e fuqishme të zjarrit të Dino Rex-it për të përvëluar gjithçka në rrugën tuaj.
  • Mblidhni kafka të fshehura për të zhbllokuar materiale dhe shpërblime shtesë.
  • Përdorni kontrolle të thjeshta: AD ose shigjeta majtas/djathtas për të lëvizur, shigjeta W ose lart për të kërcyer, klikimi majtas për të përtypur dhe mbajeni klikimin e majtë për të ndezur frymën e zjarrit.

Dino Rio Rex është një lojë aksioni që shton adrenalinën që ju lejon të zbuloni thelbin tuaj të dinosaurëve dhe të bëni kërdi në qytetin e bukur të Rio de Janeiro. Me kontrolle intuitive, nivele sfiduese dhe lojë destruktive, Dino Rio Rex premton orë të tëra argëtimi kaotik.

Shkohu në këtë tërbim sot dhe përjeto emocionin për t'u bërë shkatërruesi i fundit i dinosaurëve!

FAQ rreth lojës Dino Rio Rex

1Cili është objektivi i Dino Rio Rex?
Dino Rio Rex është një lojë aksioni ku ju kontrolloni një T-Rex të egër të quajtur Rex. Objektivi juaj është të shkaktoni shkatërrim dhe kaos në Rio de Zhaneiro, duke gllabëruar njerëzit, duke shkatërruar ndërtesa dhe duke i vënë flakën botës.
2Si mund ta kontrolloj Rex-in në lojë?
Përdorni tastet e shigjetave AD ose majtas/djathtas për të lëvizur Rex-in, tastin e shigjetës W ose lart për të kërcyer, kliko majtas për të përtypur dhe mbajeni klikimin majtas për të çliruar frymën e zjarrtë të Rex-it.
3Cilat janë nivelet e ndryshme në Dino Rio Rex?
Dino Rio Rex përmban 16 nivele sfiduese, secila ofron një mjedis unik në Rio de Janeiro. Nga rrugët e zhurmshme të qytetit deri te plazhet e qeta, çdo nivel paraqet një mjedis të ri për tërbimin tuaj shkatërrues.
4Çfarë është fryma e zjarrit e Rex-it dhe si ta përdor atë?
Rex posedon një frymë të fuqishme zjarri që mund të djegë gjithçka në rrugën e tij. Mblidhni bateri dhe arka të ndezshme për të nxitur tërbimin tuaj të zjarrtë. Lëshoni frymën e zjarrit duke mbajtur të shtypur butonin e klikimit të majtë, por përdorni atë në mënyrë strategjike pasi ka kohëzgjatje të kufizuar.
5A ka ndonjë send apo sekret të fshehur në Dino Rio Rex?
Po, Dino Rio Rex përmban kafka të fshehura të shpërndara nëpër nivele. Mblidhni këto kafka për të zhbllokuar përmbajtje dhe shpërblime shtesë, duke përmirësuar aventurën tuaj shkatërruese në Rio de Zhaneiro.