Играјте ја играта Дино Рио Рекс онлајн

 

Подгответе се за диво и деструктивно патување додека се потопувате во светот на Дино Рио Рекс, возбудлива акциона игра која ќе донесе хаос и неред во раздвижениот град Рио де Жанеиро. Придружете се на жестокиот диносаурус. Рекс додека дивее низ улиците на градот, оставајќи трага на уништување во пресрет.

Игра и цели на Дино Рио Рекс

Игра и цели на Дино Рио Рекс

Диносаурусот Рекс ве води во деструктивна авантура низ различни градови и населби во Бразил. Вашата цел е да направите хаос и уништување со голтање луѓе, рушење згради и палење на светот. Секое ниво нуди уникатна средина, принудувајќи ве да се движите низ градовите со Дино Рекс, ослободувајќи го неговиот застрашувачки огнен здив и собирајќи запаливи предмети за да го подобрите уништувањето.

Диносаурусот Рекс ве води во деструктивна авантура низ различни градови и градови во Бразил

Ослободете го огнот на диносаурусот Рекс

Дино Рекс поседува разурнувачки огнен здив способен да згрози сè што ќе му се најде на патот. Соберете запаливи буриња и гајби за да го поттикнете неговото огнено дивеење. Ослободете го огнениот здив на диносаурусот за да ги запалите луѓето, зградите и автомобилите, оставајќи трага на уништување по него. Сепак, огнениот здив има ограничено времетраење, затоа користете го стратешки за да го максимизирате неговиот ефект.

Ослободете го огнениот здив на диносаурусот Рекс

Функции и контроли на играта

  • Играјте како злобниот диносаурус Рекс и направете пустош низ Рио де Жанеиро.
  • Пополнете 16 предизвикувачки нивоа, од кои секое нуди единствена средина.
  • Ослободете го моќниот огнен здив на Дино Рекс за да пржите сè што ќе ви се најде на патот.
  • Собирајте скриени черепи за да отклучите дополнителни материјали и награди.
  • Користете едноставни контроли: AD или стрелки лево/десно за движење, стрелка W или нагоре за скокање, лев клик за џвакање и задржете лев клик за да запалите оган здив.

Dino Rio Rex е акциона игра што го зголемува адреналинот која ви овозможува да ја ослободите суштината на диносаурусот и да направите хаос во прекрасниот град Рио де Жанеиро. Со интуитивни контроли, предизвикувачки нивоа и деструктивна игра, Dino Rio Rex ветува часови хаотична забава.

Упатете се во ова дивеење денес и искусете ја возбудата да станете врвен уништувач на диносауруси!

Најчесто поставувани прашања за играта Дино Рио Рекс

1Која е целта на Дино Рио Рекс?
Дино Рио Рекс е акциона игра каде што ја преземате контролата над дивеењето на Т-Рекс по име Рекс. Вашата цел е да предизвикате уништување и хаос во Рио де Жанеиро, проголтувајќи луѓе, уништувајќи згради и запалувајќи го светот.
2Како да го контролирате Дино Рекс во играта?
Користете го копчето AD или копчињата со стрелки лево/десно за да го преместите Рекс, копчето W или стрелката нагоре за да скокнете, левото кликнување за џвакање и држете го левиот клик за да го ослободите огнениот здив на Рекс.
3Кои се различните нивоа во Дино Рио Рекс?
Дино Рио Рекс има 16 предизвикувачки нивоа, од кои секое нуди уникатен амбиент во Рио де Жанеиро. Од раздвижени градски улици до мирни плажи, секое ниво претставува нова средина за вашето деструктивно дивеење.
4Што е огнениот здив на Рекс и како да го користам?
Рекс има моќен огнен здив кој може да изгори сè што ќе му се најде на патот. Соберете запаливи тапани и гајби за да го поттикнете дивеењето на пожарот. Ослободете го огнениот здив со држење на копчето за лево кликнување, но користете го стратешки бидејќи неговото времетраење е ограничено.
5Дали има некои скриени предмети или тајни во Дино Рио Рекс?
Да, Дино Рио Рекс има скриени черепи расфрлани низ нивоата. Соберете ги овие черепи за да отклучите дополнителна содржина и награди, кои ќе ја подобрат вашата деструктивна авантура во Рио де Жанеиро.